ICT gerelateerd arbeidsrecht

Indien u hulp nodig heeft bij het oplossen van juridische zaken op arbeidsrechtelijk gebied, kunnen wij u deze bieden. We beschikken over ruime ervaring in een breed spectrum van het arbeidsrecht. We kunnen u de volgende diensten bieden.

Vertegenwoordiging bij (dreigend) ontslag. Bedrijfsreorganisaties zijn tegenwoordig dagelijks nieuws. Ook u kan hiermee geconfronteerd worden. Daarnaast zijn er vele andere situaties waarin u en uw werkgever uiteen gaan. Dreigt u uw baan te verliezen of is u recent ontslag aangezegd, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en effectief. Wars van zakelijke kilte (daar heeft men op dat moment toch al meer dan genoeg kennis meegemaakt) en met gezonde betrokkenheid, nemen wij u de juridische zaken uit handen.

Relocatie van resources. Het op een vakkundige en fatsoenlijke manier wijzigen van het personeelsbestand is niet altijd de meest prettige taak voor het eigen management. Door gebruik te maken van onze kennis en vaardigheden, kunt u beschikken over een effectieve oplossing voor dit soort problemen. We houden ervan situaties te creëren, die het meest interessant zijn voor alle betrokken partijen. De best mogelijke oplossing (ook) voor uw wederpartij, zal mogelijkheden voor de toekomst creëren, die dan wellicht zeer bruikbaar blijken te zijn. Wij, als derdepartij, kunnen voorstellen maken die uw wederpartij niet wil laten lopen. Men zou deze voorstellen echter nooit willen bespreken, indien ze werden gedaan door u.
 
 
 

juridische specialisaties

"De combinatie ICTrecht en arbeidsrecht is voor ons min of meer vanzelfsprekend. De uiterst dynamische bedrijfstak van de informatie- en communicatie- technologie kent een zeer levendige arbeidsrechtelijke kant. Nagenoeg alle varianten op dit juridische terrein hebben zich daar in de afgelopen jaren voorgedaan. In andere vakgebieden helpen wij u overigens ook op dezelfde effectieve en betrokken wijze."
 

versies mobiel internet

Html-versie en xhtml-versie voor kleine beeldschermen (mobiel internet) zijn ook beschikbaar. Kleine scherm gebruikers klikken hier (SSreS)
 
 
 
 

website EURid         Valid HTML 4.01 Frameset

  Privacystatement | Disclaimer | | Sitemap