introductie

Croes Consultants is uw partner voor dedicated interimmanagement, projectmanagement en ICT & juridisch advies. Onze kernactiviteiten richten zich op bedrijfs- en procesoptimalisatie zoals het managen en afronden van vastgelopen ICTprojecten, het upgraden van netwerk performances, de relocatie van resources en organisatiescans. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel grote triple play organisaties als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

We denken in oplossingen, duidelijk, recht door zee, hands-on. Kortom terug naar dat wat essentieel voor uw organisatie is! Veel organisaties en afdelingen zijn door ons opgebouwd en/of verbeterd tot efficiŽnte en effectieve onderdelen, die worden gedreven door enthousiaste teams. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van de originele teams, hierin zitten immers de mensen die het succes moeten voortzetten nadat het initiŽle project is afgerond. U krijgt dus niet alleen een effectievere eenheid, onze manier van aanpak bespaart u tevens veel geld.

Croes Consultants is in staat een brug te slaan tussen technologie en commercie. In de ICT wereld zijn we bekend met al de grote leveranciers, OEM's en meer...

Croes Consultants is actief in een netwerk van integere en hoogwaardige partners; specialisten en generalisten die op het juiste moment in staat zijn alle benodigde kennis en expertise te leveren.
 
 
 

de oprichter

Overzicht & achtergrond

Croes Consultants kenmerkt zich door een zakelijke stijl in werken en handelen.

Met een nuchtere en heldere aanpak staat Croes Consultants voor effectief, oorspronkelijk en gedegen vakwerk.

Een overzicht van projecten waarin we deelnamen treft u hier.  
  Privacystatement | Disclaimer | | Sitemap