Croes Consultants

Croes Consultants is uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk ICT advies. Ons doel is u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die de wereld van ICT biedt.

Croes Consultants is uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk juridisch advies. We geven de voorkeur aan praktische oplossingen. Hoewel we u graag van al uw juridische problemen afhelpen, ligt de nadruk van onze juridische activiteiten op het ICT gerelateerde vlak.

Croes Consultants is uw partner voor toegewijd en efficiënt interim- en projectmanagement. Wij zijn bekend met alle gangbare projectstandaarden en beschikken over ruime ervaring in diverse vormen van management.

Introductie

Croes Consultants is uw partner voor dedicated interimmanagement, projectmanagement en ICT & juridisch advies. Onze kernactiviteiten richten zich op bedrijfs- en procesoptimalisatie zoals het managen en afronden van vastgelopen ICTprojecten, het begeleiden van start-ups, het upgraden van netwerk performances, de relocatie van resources en organisatiescans. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel grote triple play organisaties als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

We denken in oplossingen, duidelijk, recht door zee, hands-on. Kortom terug naar dat wat essentieel voor uw organisatie is! Veel organisaties en afdelingen zijn door ons opgebouwd en/of verbeterd tot efficiënte en effectieve onderdelen, die worden gedreven door enthousiaste teams. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van de originele teams. Hierin zitten immers de mensen die het succes moeten voortzetten nadat het initiële project is afgerond. U krijgt dus niet alleen een effectievere eenheid, onze manier van aanpak bespaart u tevens veel geld.

Croes Consultants is in staat een brug te slaan tussen technologie en commercie. In de ICT wereld zijn we bekend met al de grote leveranciers, OEM's en meer...

Croes Consultants is actief in een netwerk van integere en hoogwaardige partners; specialisten en generalisten die op het juiste moment in staat zijn alle benodigde kennis en expertise te leveren.

ICT advies

Een hedendaagse en efficiënte werkomgeving kan niet meer zonder computers en netwerktechnologie. Om het gebruik van automatisering kan men niet meer heen. Maar wat is geschikt voor uw omgeving? Hoe zet u automatisering het meest optimaal in? Op dit soort vragen wilt u graag objectieve en onafhankelijke antwoorden. U zit dan niet te wachten op een groot aantal consultants, die u uiteindelijk achterlaten met een grote berg (lees)werk, een forse factuur en een "oplossing" die u zelf niet kan doorgronden.

Wij werken anders. Ons doel is u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die de wereld van de ICT biedt. We zijn onafhankelijk en gaan dus niet "tegenover" maar "naast" u zitten, om u een voor u zo optimaal mogelijke ICT oplossing te adviseren. Wij vragen u, in begrijpelijke bewoordingen, naar uw wensen en maken vervolgens de vertaalslag naar de techniek. Automatisering is er immers ten behoeve van u en uw werkomgeving en niet andersom.

Wij zijn onafhankelijk. Croes Consultants geeft uitsluitend objectief advies en is niet gebonden aan een bepaalde oplossing. Naast technisch inhoudelijke voordelen (wij adviseren de techniek die bij u past) heeft dit voor u ook financiële voordelen.

Juridisch advies

Indien u hulp nodig heeft bij het oplossen van juridische zaken, zijn wij wellicht de partner waar u naar op zoek bent. We geven de voorkeur aan praktische oplossingen. Hoewel we u graag van al uw juridische problemen afhelpen, ligt de nadruk van onze juridische activiteiten op het ICT gerelateerde vlak. In het centrum van ons juridische interesseveld bevinden zich ICTrecht en ICTgerelateerd arbeidsrecht. In het algemeen kunnen we u de volgende diensten bieden:

Mediation
We houden ervan situaties te creëren, die het meest interessant zijn voor alle betrokken partijen. De best mogelijke oplossing (ook) voor uw wederpartij, zal mogelijkheden voor de toekomst creëren, die dan wellicht zeer bruikbaar blijken te zijn. Wij, als derdepartij, kunnen voorstellen maken die uw wederpartij niet wil laten lopen. Men zou deze voorstellen echter nooit willen bespreken, indien ze werden gedaan door u.

Vertegenwoordiging
U bent in staat kwalitatief hoogwaardige producten of diensten te produceren, maar u kunt hulp gebruiken om deze winstgevend te maken. Hier voor heeft u een degelijke en praktische juridische basis nodig. We gaan graag deze uitdagingen aan en voorzien u van een passende oplossing.

Onderhandelen
U wilt de best mogelijke oplossing? Laat ons voor u onderhandelen. We beschikken over ruime ervaring. We voorzien u niet alleen van korte termijn, maar ook structurele, oplossingen. Inderdaad, we zijn bekend met het feit dat ze een verschillende aanpak nodig hebben.

Management

Croes Consultants is uw partner voor dedicated interim- & projectmanagement. In het algemeen kunnen we u de volgende diensten bieden:

Interimmanagement
Croes Consultants is uw partner voor dedicated interim management. Onze specialisaties zijn bedrijfsoptimalisatie en crisisbeheersing zoals het managen en afronden van vastgelopen projecten, het upgraden van netwerk performances, de relocatie van resources en organisatiescans. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel grote triple play organisaties als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf

Projectmanagement
Croes Consultants is gespecialiseerd in projecten die niet goed lopen of tot stilstand zijn gekomen. Indien u uw project weer op de rails wilt en het zo spoedig mogelijk afgerond wilt hebben, neem dan contact op met ons. Wij zijn bekend met alle gangbare projectstandaarden zoals PRINCE2, ITIL en UML/RUP. Ook als u er de voorkeur aan geeft niet met behulp van deze methodes te werken, zijn wij in staat uw projecten succesvol af te ronden.

Netwerk performance interimmanagement
Voor goede tele- en datacommunication services is een correct netwerk van cruciaal belang. Zonder een goed functionerend netwerk zal men niet in staat zijn klanten goede diensten te leveren. Quality of performance is essentieel om het aantal tevreden klanten te handhaven of te laten toenemen. We hebben aantoonbare ervaring in het managen van verbeteringstrajecten voor ICT netwerken.

Contactinformatie

Croes Consultants
Aldenhof 6711
6537 DB Nijmegen
Telefoon: 024 - 3446200
Fax:         024 - 3446216

Voor vragen, nadere informatie en suggesties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie is ook beschikbaar via de volledige site.

Volledige site Nederlands English