ICT en Juridische Zaken

  • Naast puur technisch ICT advies kunnen wij u ook adviseren bij aanverwante juridische zaken.
     
    Meer informatie hierover vindt u via de link juridisch advies.
 
 
 
 
 
 
 

ICT advies

Uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk ICT advies

Een hedendaagse en efficiŽnte werkomgeving kan niet meer zonder computers en netwerktechnologie. Om het gebruik van automatisering kan men niet meer heen. Maar wat is geschikt voor uw omgeving? Hoe zet u automatisering het meest optimaal in? Op dit soort vragen wilt u graag objectieve en onafhankelijke antwoorden. U zit dan niet te wachten op een groot aantal consultants, die u uiteindelijk achterlaten met een grote berg (lees)werk, een forse factuur en een "oplossing" die u zelf niet kan doorgronden.

Wij werken anders. Ons doel is u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die de wereld van de ICT biedt. We zijn onafhankelijk en gaan dus niet "tegenover" maar "naast" u zitten, om u een voor u zo optimaal mogelijke ICT oplossing te adviseren. Wij vragen u, in begrijpelijke bewoordingen, naar uw wensen en maken vervolgens de vertaalslag naar de techniek. Automatisering is er immers ten behoeve van u en uw werkomgeving en niet andersom.

Wij zijn onafhankelijk. Croes Consultants geeft uitsluitend objectief advies en is niet gebonden aan een bepaalde oplossing. Naast technisch inhoudelijke voordelen (wij adviseren de techniek die bij u past) heeft dit voor u ook financiële voordelen.
 
 
 
 

Onze klanten zeggen

"We zijn een dynamisch bedrijf. Een efficiënte werkomgeving is voor ons dan ook een must. Helaas is onze ICTkennis beperkt. Toen we computer- apparatuur moesten vervangen, was het voor ons een gerust- stellende gedachte dat we een beroep konden doen op een onafhankelijke en kritische adviseur.
Croes Consultants heeft ons op zeer prettige wijze geadviseerd bij de samenstelling van ons computernetwerk. Bovendien keken ze met ons mee bij de implementatie, die door een derdepartij werd uitgevoerd. We hebben nu de oplossing, die we daadwerkelijk wilde.
Croes Consultants heeft voor ons ook de onderhouds- contacten tegen het licht gehouden. Het is een goed gevoel te weten dat je eigen organisatie er qua techniek en papierwinkel weer geruime tijd tegen kan."

algemeen directeur, marketing adviesbureau
 
  Privacystatement | Disclaimer | | Sitemap