Croes Consultants is ....

.... al meer dan 15 jaar uw partner voor dedicated interimmanagement, projectmanagement en ICT & juridisch advies. Onze kernactiviteiten richten zich op bedrijfs- en procesoptimalisatie zoals het managen en afronden van vastgelopen projecten, het begeleiden van start-ups, het upgraden van netwerk performances, de relocatie van resources en organisatiescans. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel grote triple play organisaties als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Croes Consultants - Interim- & projectmanagement'

Interim- & projectmanagement
.... uw partner voor toegewijd en efficiŽnt interim- & projectmanagement. Wij zijn bekend met alle gangbare projectstandaarden. Ook als u er de voorkeur aan geeft niet met behulp van deze methodes te werken, zijn wij in staat uw projecten succesvol af te ronden .

Croes Consultants - ICT advies

ICT advies
.... uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk ICT advies. Ons doel is u te adviseren en wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die de wereld van de ICT biedt. ICT is er immers ten behoeve van u en uw werkomgeving en niet andersom.

Croes Consultants - Juridisch advies

Juridisch advies
.... uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk juridisch advies. De nadruk van onze juridische activiteiten ligt op het ICT gerelateerde vlak. In het centrum van ons juridische interesseveld bevinden zich ICT-recht en ICT gerelateerd arbeidsrecht. We geven de voorkeur aan praktische oplossingen.
 
Bezoek ook onze nieuwe website via croesconsultants.com.

betrokken bij

Contact

Croes Consultants
Aldenhof 6711
6537 DB Nijmegen
T 024 - 3446200
F 024 - 3446216

  Privacystatement | Disclaimer | | Sitemap