• Over Croes Consultants

  Croes Consultants is al meer dan 15 jaar uw partner voor management, ICT & juridisch advies. Onze kernactiviteiten richten zich op bedrijfs- en procesoptimalisatie zoals het managen en afronden van vastgelopen projecten, begeleiden van start-ups, het upgraden van netwerk performances, de relocatie van resources en organisatiescans.
  meer info

   
  Croes Consultants - slide publicaties over Croes Consultants
 • Management- & organisatieadvies

  Croes Consultants is al meer dan 15 jaar uw partner voor management, ICT & juridisch advies. Onze kernactiviteiten richten zich op bedrijfs- en procesoptimalisatie zoals het managen en afronden van vastgelopen projecten, begeleiden van start-ups, het upgraden van netwerk performances, de relocatie van resources en organisatiescans.
  meer info

  Croes Consultants - slide management en organisatieadvies
 • ICT advies

  Croes Consultants is uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk ICT advies. Wij zijn onafhankelijk. Croes Consultants geeft uitsluitend objectief advies en is niet gebonden aan een bepaalde oplossing. Naast technisch inhoudelijke voordelen (wij adviseren de techniek die bij u past) heeft dit voor u ook financiële voordelen.
  meer info

   
  Croes Consultants - slide publicaties ICT advies
 • Juridisch advies

  Croes Consultants is uw partner voor onafhankelijk en begrijpelijk juridisch advies. In het centrum van ons juridische interesseveld bevinden zich ICT-recht, rechtspersonen-/ vennootschapsrecht en intellectuele eigendom gerelateerde zaken als merkenrecht, domeinnaamrecht en handelsnaamrecht. We geven de voorkeur aan praktische oplossingen.
  meer info

   
  Croes Consultants - slide publicaties juridisch advies
 • Innovatie & duurzaamheid

  Croes Consultants gaat voor pragmatische oplossingen, waarbij we de theorie, de maatschappij en het milieu niet uit het oog verliezen. Onze betrokkenheid wordt mede ingegeven door de passie voor innoverende technologie. Croes Consultants stimuleert hoogwaardig technologisch onderzoek op het gebied van ICT en duurzaamheid en begeleidt wetenschappelijk onderzoeksprojecten.
  meer info

   
  Croes Consultants - slide publicaties innovatie en duurzaamheid
 • Publicaties

  Vaststaat dat voor het onder de aandacht brengen van onderwerpen en het verspreiden van kennis, publicaties een effectief middel zijn. Indien mogelijk zal Croes Consultants hiervan gebruik maken.Verscheidene publicaties en de brochure van Croes Consultants zijn eveneens beschikbaar als pdf-bestand.
  meer_info

   
  Croes Consultants - slide publicaties algemeen
onze contactgegevens

AAdviseren

Croes Consultants biedt onder meer Managementadvies, Start-up begeleiding, Organisatieadvies, ICT advies en juridisch advies lees meer

IInnoveren

Croes Consultants is actief op de terreinen van en heeft oog voor innovatie en duurzaamheid en verzorgt ook daaraan gerelateerde workshops lees meer

OOrganiseren

Croes Consultants beschikt over aantoonbare organisatiekracht in interim management, projectmanagement, workshops en congressen lees meer

 

Linken ICT juridisch

Bestuur Stichting DAW met notaris Van Eldik en juridisch adviseur Roel Croes Malden 10 juli 2014

Informatie over ICT en recht is onder meer te vinden via deze pagina van ejure.nl.
 
Andere interessante sites over deze materie zijn:

 • recht.nl.
 • Boeiende visies en links op het terrein van vrijheid, rechten en regels op het internet, zijn te vinden op netkwesties.nl.
 • Een interessante pagina over auteursrecht en Open Source Software treft men hier.
 • Ius mentis bevat veel links over recht en techniek op het gebied van intellectuele eigendom.
 • Gratis instellingenscan HijackThis is een gratis program-ma dat een overzicht van de register en bestandsinstellingen van uw computer genereert. Hiermee kunt u uw PC analyseren en een mogelijke besmetting vaststellen. De tool stelt niet vast of iets goed of slecht is. Gevorderde gebruikers kunnen deze tool gebruiken om ongewenste instellingen of bestanden te verwijderen.
 • gratis online antivirusscan

  Een gratis, betrouwbare online scanner die ook effectief is bij een geïnfecteerde computer die nog wel over een functionerende internet aansluiting beschikt.
  Lees meer

 

Linken ICT veiligheid

Bestuur Stichting DAW met notaris Van Eldik en juridisch adviseur Roel Croes Malden 10 juli 2014

Enkele interessante linken met betrekking tot ICT veiligheid zijn:
 
Informatie over de beveiliging van systemen en gegevens is onder meer te vinden op deze pagina van security.nl. security.nl is een online publicatie van The Security Council B.V.
 
Andere interessante sites over ICT veiligheid zijn:

 • virusalert.info
 • infosecurity.nl geeft informatie over de technologie van informatiebeveiliging.
 • surfopsafe.nl
 • waarschuwingsdienst.nl. Waarschuwingsdienst is een dienst van Govcert. Dit is het Computer Emergency Response Team van de Nederlandse overheid.

 •  
  Een handige tool voor een goede en snelle scan van een systeem op onder andere rootkits is de Stinger van McAfee.

 

Linken ICTtechnologie

Bestuur Stichting DAW met notaris Van Eldik en juridisch adviseur Roel Croes Malden 10 juli 2014

Informatie over de technologie van systemen en programmatuur is onder meer te vinden op TechEncyclopedia en whatis.com.
 
Andere interessante sites zijn:

 • infosecurity.nl biedt informatie over de techniek van informatiebeveiliging.
 • lanmagazine.nl en netopus.nl bieden technische informatie over informatiebeveiliging, systeem- en netwerkbeheer.
 • leren.nl geeft, ook voor leken goed toegankelijke, informatie over computer-en netwerktechnologie.
 • Via de website van Govcert is een IPv6-whitepaper te downloaden. Hierin worden onder andere de beveiligingsaspecten van IPv6 en de aandachtspunten bij een migratie naar IPv6 behandeld.

 

Follow us