juridisch advies

Indien u hulp nodig heeft bij het oplossen van juridische zaken, zijn wij wellicht de partner waar u naar op zoek bent. We geven de voorkeur aan praktische oplossingen. Hoewel we u graag van al uw juridische problemen afhelpen, ligt de nadruk van onze juridische activiteiten op het ICT gerelateerde vlak. In het centrum van ons juridische interesseveld bevinden zich ICT-recht en ICT gerelateerd arbeidsrecht. In het algemeen kunnen we u de volgende diensten bieden.

Mediation. We houden ervan situaties te creëren, die het meest interessant zijn voor alle betrokken partijen. De best mogelijke oplossing (ook) voor uw wederpartij, zal mogelijkheden voor de toekomst creŽren, die dan wellicht zeer bruikbaar blijken te zijn. Wij, als derdepartij, kunnen voorstellen maken die uw wederpartij niet wil laten lopen. Men zou deze voorstellen echter nooit willen bespreken, indien ze werden gedaan door u.

Vertegenwoordiging. U bent in staat kwalitatief hoogwaardige producten of diensten te produceren, maar u kunt hulp gebruiken om deze winstgevend te maken. Hier voor heeft u een degelijke en praktische juridische basis nodig. We gaan graag deze uitdagingen aan en voorzien u van een passende oplossing.

Onderhandelen. U wilt de best mogelijke oplossing? Laat ons voor u onderhandelen. We beschikken over ruime ervaring. We voorzien u niet alleen van korte termijn, maar ook structurele, oplossingen. Inderdaad, we zijn bekend met het feit dat ze een verschillende aanpak nodig hebben.
 

juridische specialisaties

"De combinatie ICTrecht en arbeidsrecht is voor ons min of meer vanzelfsprekend. De uiterst dynamische bedrijfstak van de informatie- en communicatietechnologie kent een zeer levendige arbeidsrechtelijke kant. Nagenoeg alle varianten op dit juridische terrein hebben zich daar in de afgelopen jaren voorgedaan.
 
In andere vakgebieden helpen wij u overigens ook op dezelfde effectieve en betrokken wijze.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Privacystatement | Disclaimer | | Sitemap